MUSIC EVENTS

Listen in Media Player

HIGHLIGHTS on this website

1 September CD Release van THE SONNY BOYS see more

Herbeluister nu de radioopname's van RADIO VERONICA - A NEVER ENDING STORY 31 Augustus see more

BELGIAN OLDIES RADIO

 

Hier een overzicht van muziekevenementen die voor onze luisteraars interessant kunnen zijn

31 AUGUSTUS 2015: RADIO VERONICA - A NEVER ENDING STORY

 

Onder de titel “Radio Veronica 31 augustus, A Never Ending Story” wordt in Museum RockArt (gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland (Industrieterrein de Haak) op maandag 31 augustus a.s. tussen 11 en 18 uur een speciaal radioprogramma gemaakt vanuit de drie oude, inmiddels gerestaureerde, studio’s van de zeezender Radio Veronica die in Museum RockArt staan.

 

Aan dit speciale programma zullen (o.v.b.) meewerken: Ad Bouman, Frans van der Drift, Thimon Schellevis, Rob van Wezel, een aantal voormalig Veronica medewerkers en het Radio Extra Gold team. Dit speciale radioprogramma is te ontvangen via de streams van de Stichting Norderney, 192Radio en Radio Extra Gold.

 

 

Wie de uitzending gemist heeft kan deze hier nog eens herbeluisteren

 

DEEL 1 van 11 tot 15 uur

 

DEEL 2 van 15 tot 18 uur

 

VINYL MARATHON 192 RADIO & TV IN KURHAUS

 

Vinyl Marathon op 18, 19 en 20 september 2015 in het Kurhaus te Scheveningen. Een heel weekend lang wordt alles van singles en LP's gedraaid. Het begint vrijdagmiddag om 12 uur en zal eindigen op zondagavond, om 8 uur. (volgens planning). De vinyl happening is een initiatief van 192Radio, het internet station van de Stichting Norderney192, met medewerking van Museum Rock Art en Hotel Kurhaus. Met DJ's van toen en nu, zoals; Joost den Draayer, Jan van Veen, Tineke, Rob Stenders, Gerard Ekdom, Sander Hoogendoorn, Michiel Veenstra, Martin Muijs, Jos van Heerden, Jeroen van Inkel e.v.a.

 

Bart van Leeuwen presenteert zijn Goud van Out op zaterdag en zondag ochtend van 8 tot 12 'live' vanuit Scheveningen, met de beste gouwe ouwe op Radio Veronica, de hits van je leven.

 

Er is een platenbeurs met oud en nieuw vinyl, en ieder uur wordt er een uniek, of hard to find vinyl exemplaar geveild.

 

Er worden demonstraties gegeven van de platen schoonmaak machine (Okki Nokki) en een vinylsnijmachine om je eigen LP's te snijden.

 

De renovatie specialist van nostalgische draaitafels, (o.a. Thorens en Garrard) de firma Hanze HiFi is ook aanwezig met enkele pracht exemplaren.

Onze 192 Go-Go girls zijn ook aanwezig om op verschillende vinyl klassiekers een demonstratie Go-Go dancing te geven.

 

De Vinyl Marathon is in zijn geheel te beluisteren, en te zien via de videostream op www.norderney192.nl.

 

Er worden opnamens gemaakt voor 192TV, waar een compilatie van dit spektakel te zien zal zijn. Tijdens deze Vinyl Marthon 2015 wordt aandacht gevraagd voor het Nationaal Ouderenfonds (de 78toertjes).

 

Kurhaus Scheveningen

POPCORN PARTY

29 Augustus BERLAAR (B)

 

Vital's Birthday Party : Jaarlijks één van de meest succesvolle party's in dancepalace Forum te Berlaar. Er zal weer een feestje gebouwd worden rond de verjaardag van Vital in dancepalace FORUM te Berlaar !!! Erbij zijn is een must dus !!! Dj's Rudi ( La Cita ) & Vital zelf, zorgen alle jaren voor een unieke sfeer met hun exclusieve popcornoldies- & ambiance muziek. . Dit event mag je zeker niet missen !!!

Doors open : 21 h.

 

*******************************************

 

La fête d'anniversaire de Vital: Chaque année l'un des partis les plus réussis dans le palais danse dans le forum Berlaar. Il ya à nouveau une partie construit autour de l'anniversaire du palais de danse Vital à FORUM a Berlaar ! DJ Rudi (La Cita) & Vital , de fournir tous les ans une ambiance unique avec leur pop-corn exclusive oldies musique et l'ambiance. . Cet événement vous ne pouvez pas manquer!

Ouverture des portes: 21 h.

 

More at: www.popcornoldies.be

Je kunt ons ook volgen via onze FACEBOOK Fan-Pagina

Time Converter

Related Links

Resource Links